Tietosuojailmoitus

1 YHTEENVETO

ASEA on sitoutunut kunnioittamaan ja suojaamaan yksityisyyttäsi. Noudatamme vaatimuksia eri tietosuoja- ja yksityisyydensuojalaeista, joita sovelletaan maissa tai markkinoilla, joilla toimimme.

Tässä Tietosuojailmoituksessa kerrotaan, miten keräämme, käytämme ja jaamme asiakkaisiimme ja kumppaneihimme, työnhakijoihin ja toimiston ja verkkosivuston vierailijoihin liittyviä henkilötietoja (yhteisesti ”sinä” ja ”sinun”), ja selvitetään, mitä oikeuksia sinulla on suorittamamme henkilötietojesi käytön suhteen.

Tämä Tietosuojailmoitus koskee sinua myös, jos julkaiset Internetissä (esim. julkisesti saatavilla olevilla verkkosivustoilla tai blogeissa, Twitterissä, Instagramissa, Facebookissa jne.) tietoa, josta voimme kerätä tietoa joko suoraan tai kolmansien osapuolten välityksellä.

Ota huomioon, että olosuhteista riippuen kaikki kohdat eivät välttämättä ole yhtä olennaisia tai koske sinua. Kun käytämme termiä ”henkilötiedot”, tarkoitamme tietoja, jotka liittyvät sinuun ja joiden avulla voimme tunnistaa sinut joko suoraan tai yhdessä muiden mahdollisesti hallussamme olevien tietojen kanssa. Luethan tämän Tietosuojailmoituksen huolellisesti, ennen kuin käytät verkkosivustoamme tai sovelluksiamme ja/tai annat meille henkilötietojasi.

2 TIETOA MEISTÄ JA YHTEYDENOTTO

ASEA, LLC. ja sen tytär- ja osakkuusyhtiöt (”ASEA, LLC”, ”me”, ”meitä” ja ”meidän”) ovat kansainvälinen yrityskonserni, joka tarjoaa henkilökohtaisia hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, ravintolisiä ja muita tavaroita tai palveluita (i) ASEAn verkkosivustojen (sekä paikallisten että globaalien) (näistä kukin: ”verkkosivusto”), (ii) ASEA Connect -sovelluksen ja -työkalujen (”sovellus”) sekä (iii) asiakas- ja kumppaniverkoston välityksellä.

Riippuen siitä, kuka olet, henkilötietojasi käsittelevät ASEA, LLC:n eri tahot ja/tai eri tarkoituksissa.

Alla on luettelo ASEAn tahoista, jotka toimivat henkilötietojesi käsittelystä vastaavina rekisterinpitäjinä.

Ota yhteyttä tietosuojatiimiimme tai tietosuojavaltuutettuumme [dataprotection@aseaglobal.com], jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, jos haluat päivittää henkilötietosi tai jos haluat käyttää oikeuksiasi kuvatulla tavalla. Voit myös kirjoittaa meille osoitteeseen:

ASEA, LLC
Attn: Legal Department
1488 W. Pleasant View Dr.
Pleasant Grove, Utah 84062

Laitos EU:ssa:
ASEA SERVICES EUROPE GmbH [GmbH – rajavastuuyhtiö Saksan lain mukaisesti]
Lyonel-Feiniger-Straße 28
80807 München [Munich] Deutschland [Germany]
Yhteystiedot:
Sähköposti: dataprotection@aseaglobal.com

Maa/markkinat

Kumppani/Asiakas

Potentiaalinen työntekijä

Työntekijä

Verkkosivuston vierailija

AUSTRALIA

ASEA, LLC ja ASEA Pty LTD yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC ja ASEA Pty LTD yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

INDONESIA

ASEA, LLC ja PT ASEA REDOX INDONESIA yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

HONGKONG

ASEA, LLC ja ASEA REDOX INTERNATIONAL LTD yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC ja ASEA REDOX INTERNATIONAL LTD yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC ja ASEA REDOX INTERNATIONAL LTD yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

SAKSA

ASEA, LLC ja ASEA SERVICES EUROPE GmbH yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC ja ASEA SERVICES EUROPE GmbH yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC ja ASEA SERVICES EUROPE GmbH yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

KANADA

ASEA, LLC ja ASEA ENTERPRISES ULC yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC ja ASEA ENTERPRISES ULC yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

ITALIA

ASEA, LLC ja ASEA ITALY Srl yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

LUXEMBURG

ASEA, LLC ja ASEA LUXEMBOURG S.a.r.l. yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC ja ASEA LUXEMBOURG S.a.r.l. yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

MALESIA

ASEA, LLC ja ASEA REDOX MALAYSIA SDN. BHD yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC ja ASEA REDOX MALAYSIA SDN. BHD yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC ja ASEA REDOX MALAYSIA SDN. BHD yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

MEKSIKO

ASEA, LLC ja ASEA-REDOX de MEXICO, S. de R.L. de CV yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

MEKSIKO

ASEA, LLC ja ADVANCING LIFE MEXICO, S. de R.L. de CV yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC ja ADVANCING LIFE MEXICO, S. de R.L. de CV yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

ALANKOMAAT

ASEA, LLC ja ASEA NETHERLJAS B.V. yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

UUSI-SEELANTI

ASEA, LLC ja ASEA NEW ZEALJA ULC yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

FILIPPIINIT

ASEA, LLC ja ASEA INTERNATIONAL INC. yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

SINGAPORE

ASEA, LLC ja ASEA REDOX INTERNATIONAL SINGAPORE PTE. LTD yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

SVEITSI

ASEA, LLC ja ASEA Redox Schweiz GmbH yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

TAIWAN

ASEA, LLC ja ASEA TAIWAN, LLC yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC ja ASEA TAIWAN, LLC yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC. ja ASEA TAIWAN, LLC yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

THAIMAA

ASEA, LLC ja ASEA REDOX (THAILJA) COMPANY LTD yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC ja ASEA REDOX (THAILJA) COMPANY LTD yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC ja ASEA REDOX (THAILJA) COMPANY LTD yhteisinä rekisterinpitäjinä

ASEA, LLC

USA

ASEA, LLC

ASEA, LLC

ASEA, LLC

ASEA, LLC

3 TIEDONKÄSITTELY VERKKOSIVUSTOMME VÄLITYKSELLÄ

Jos verkkosivustoamme käytetään vain tietojen saamiseksi, eli mikäli et rekisteröidy tai anna meille muutoin tietoa, keräämme vain tiedot, jotka palvelimesi välittää selaimellemme. Jos haluat tarkastella verkkosivustoamme, keräämme seuraavat tiedot, jotka ovat meille teknisesti välttämättömiä verkkosivuston esittämiseksi sekä vakauden ja turvallisuuden takaamiseksi:

  • lähettäjän IP-osoite
  • pyydetty resurssi (URL, tiedoston lataus)
  • HTTP-protokolla
  • HTTP User Agent -otsikko

Nämä tiedot tallennetaan kuitenkin erilleen muista tiedoista, joten emme voi yhdistää näitä tietoja kehenkään tiettyyn henkilöön. Kun tiedot on arvioitu anonyymisti tilastotarkoituksiin, ne poistetaan 7 päivän kuluttua.

Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin se on tarpeen yllä kohdassa 5 ”Mitä henkilötietoja keräämme sinusta” lueteltujen käsittelyn tarkoitusten saavuttamiseksi. Emme enää säilytä henkilötietojasi, kun (sopimus)suhteemme sinuun päättyy, ellei sovellettava laki salli tai edellytä pidempää säilytystä.

Jos vierailet verkkosivustollamme saadaksesi tietoa tuotevalikoimastamme tai palveluistamme tai käyttääksesi niitä, pääsytietojen väliaikaisen säilytyksen ja käsittelyn perustana on GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan b) alakohta (oikeusperusta), joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi.

Lisäksi GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan f) alakohta on oikeusperustana teknisten pääsytietojen väliaikaiselle säilytykselle. Oikeutettu etumme tässä on kyetä tarjoamaan sinulle teknisesti toimiva ja käyttäjäystävällinen verkkosivusto ja taata järjestelmiemme turvallisuus.

KUN OTAT MEIHIN YHTEYTTÄ SÄHKÖPOSTITSE TAI YHTEYDENOTTOKAAVAKKEEN VÄLITYKSELLÄ:

Tässä tapauksessa säilytämme antamasi tiedot (sähköpostiosoitteesi, mahdollisesti nimesi ja puhelinnumerosi) kysymyksiisi vastaamiseksi. Säilytämme nämä tiedot lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi ja seurataksemme sitä, että olemme vastaanottaneet kysymyksesi ja vastanneet niihin.

Jos otat meihin yhteyttä olemassa olevan sopimussuhteen puitteissa tai otat meihin yhteyttä etukäteen palveluvalikoimaamme koskien, antamiasi tietoja käsitellään siinä tarkoituksessa, että vastaamme yhteydenottopyyntöösi GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan b) alakohdan mukaisesti (oikeusperusta). Tämä tapahtuu myös suojellaksemme oikeutettuja etujamme GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan f) alakohdan mukaisesti, jotta voimme vastata asianmukaisesti asiakas-/yhteydenottopyyntöihin.

Otathan huomioon, että tätä verkkosivustoa ei ole suunniteltu tai tarkoitettu alle 16-vuotiaiden käyttöön. Emme tietoisesti käsittele alle 16-vuotiaiden tietoja emmekä salli tällaisten alaikäisten henkilöiden osallistua tilaisuuteen.

4 MITEN KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI KUMPPANINA/ASIAKKAANA/TYÖNTEKIJÄNÄ

Jos rekisteröidyt ja olet aktiivinen kumppani, käsittelemme seuraavia henkilötietoja:

  • Kategoriat:
  • tunnistetiedot, rajoitetut suojatun luokan tiedot (kuten sukupuoli, siviilisääty ja kansalaisuus),kaupalliset tiedot, toiminta verkossa, geopaikannustiedot, aisteihin liittyvät tiedot ja työllisyystiedot.
  • Yleisesti ottaen keräämme seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, matka- tai lankapuhelinnumero, faksinumero (valinnainen) ja osoitetiedot (katuosoite, katuosoite 2 (valinnainen), postinumero, kaupunki), valtiollisesti tunnustetun henkilöllisyystodistuksen, luottokortin tai pankkitilin tiedot. Toimitusosoite, jos eri kuin laskutusosoitteesi. Valinnaisesti: Puolison tai yrityksen tiedot, jotka ovat olennaisia ASEAn kanssa suorittaman liiketoimintasi kannalta.
  • Sveitsin kohdalla kerätään vielä seuraavat tiedot yllä mainittujen lisäksi: sukupuoli, sosiaaliturvatunnus, siviilisääty
  • Ranskan kohdalla kerätään vielä seuraavat tiedot yllä mainittujen lisäksi: sukupuoli, sosiaaliturvatunnus, siviilisääty, yrityksen SIRET-koodi, syntymäpaikka
  • Italian kohdalla kerätään vielä seuraavat tiedot yllä mainittujen lisäksi: verotunniste

Näitä tietoja tarvitaan sopimuksen laatimiseksi ja täytäntöönpanemiseksi kumppanina, erityisesti seuraaviin tarkoituksiin: palkkioiden maksun käsittelyyn, tilisi luomiseen ja hallinnointiin, tuotetilauksesi käsittelyyn, tuotepalautusten toimitukseen ja käsittelyyn sekä maksujen käsittelyyn. Näiden tietojen oikeusperusta on GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan b) alakohta.

  • ·        Uutiskirjeemme tilaaminen: keräämme sähköpostiosoitteesi. Tietojen käsittely perustuu suostumukseesi (GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan a) alakohta). Voit perua tämän suostumuksesi milloin tahansa ilman muita kuin perushintojen mukaisia välityskustannuksia käyttämällä kussakin viestissä olevaa tilauksen perumisen linkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen communications@aseaglobal.com.
  • ·        Ota huomioon, että sinulla on oikeus vastustaa tiettyjä henkilötietojesi käyttöjä. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa napsauttamalla ASEA-uutiskirjeiden alaosassa olevaa tilauksen perumislinkkiä tai kirjautumalla sisälle kohtaan ASEA® Virtual Office > OMA TILI > Muokkaa Tietoja ja poistamalla valinta sähköpostiviestien valintaruuduista. Lisätietoja on Tietosuojalausunnossamme. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen dataprotection@aseaglobal.com.
  • Rekisteröidy tapahtumiimme: keräämme puhelinnumerosi, laskutusosoitteesi ja maksutiedot, mikäli tapahtumasta peritään maksu. Käsittely on tarpeen sopimuksesi täytäntöönpanoa varten tapahtumaamme osallistumiseksi. Oikeusperusta on GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan b) alakohta.
  • Muut vuorovaikutukset: esim. jos lähetät sähköpostiviestin tai soitat asiakaspalveluumme. Tässä tapauksessa käsittelemme tiedot, jotka annat meille omasta aloitteestasi. Antamasi tiedot käsitellään pyyntöösi vastaamiseksi GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan b) mukaisesti (oikeusperusta).

Jos rekisteröidyt ja/tai teet tilauksen asiakkaana, käsittelemme seuraavat henkilötiedot:

  • Kategoriat:
  • tunnistetiedot, rajoitetut suojatun luokan tiedot (kuten sukupuoli, siviilisääty ja kansalaisuus),kaupalliset tiedot, toiminta verkossa, geopaikannustiedot, aisteihin liittyvät tiedot ja työllisyystiedot.
  • Yleisesti ottaen keräämme seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, mobiili- tai lankapuhelinnumero, faksinumero (valinnainen) ja osoitetiedot (katuosoite, katuosoite 2 (valinnainen), postinumero, kaupunki), luottokorttitiedot tai pankkitilitiedot.
  • Toimitusosoite, jos eri kuin laskutusosoitteesi.

Tämä käsittely on tarpeen verkkosivustomme välityksellä tapahtuneeseen rekisteröintiin tai tavaroiden ostoon liittyvän sopimuksen täytäntöönpanoa varten. Oikeusperusta on GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan b) alakohta.

·        Uutiskirjeemme tilaaminen: keräämme sähköpostiosoitteesi. Tietojen käsittely perustuu suostumukseesi (GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan a) alakohta). Voit perua tämän suostumuksesi milloin tahansa ilman muita kuin perushintojen mukaisia välityskustannuksia käyttämällä kussakin viestissä olevaa tilauksen perumislinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen communications@aseaglobal.com. Otathan huomioon, että sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi joitakin käyttöjä. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa napsauttamalla suostumuksen perumislinkkiä, joka on ASEAn uutiskirjeiden sähköpostiviesteissä, tai kirjautumalla kohtaan ASEA® Virtual Office > OMA TILI > Muokkaa Tietoja ja poistamalla valinnan sähköpostiviestien valintaruuduista. Lisätietoja on Tietosuojalausunnossamme. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen dataprotection@aseaglobal.com.

·        Rekisteröidy tapahtumiimme: keräämme puhelinnumerosi, laskutusosoitteesi ja maksutietosi, mikäli tapahtuma on maksullinen.Käsittely on tarpeen sopimuksesi täytäntöönpanoa varten tapahtumaamme osallistumiseksi. Oikeusperusta on GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan b) alakohta.

·        Muut vuorovaikutukset: esim. jos lähetät sähköpostiviestin tai soitat asiakaspalveluumme. Tässä tapauksessa käsittelemme tiedot, jotka annat meille omasta aloitteestasi. Antamasi tiedot käsitellään pyyntöösi vastaamiseksi GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan b) mukaisesti (oikeusperusta).

Jos olet työntekijä, käsittelemme seuraavia henkilötietoja:

  • Kategoriat:
  • tunnistetiedot, rajoitetut suojatun luokan tiedot (kuten sukupuoli ja kansalaisuus), aisteihin liittyvät tiedot ja työllisyystiedot.
  • Yleisesti ottaen keräämme seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, matka- tai lankapuhelinnumero, osoitetiedot (katuosoite, katuosoite 2 (valinnainen), postinumero, kaupunki), valtion myöntämän henkilöllisyystodistuksen tiedot, pankkitilitiedot, siviilisääty, työhistoria, koulutushistoria ja taustan tarkistus (tätä ei suoriteta eurooppalaisille työntekijöille, ellei laki sitä edellytä)

Näitä tietoja tarvitaan sopimuksen luomiseksi ja täytäntöönpanemiseksi työntekijänä. Näiden tietojen oikeusperusta on GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan b) alakohta.

·        Muut vuorovaikutukset: esim. jos lähetät sähköpostiviestin tai soitat asiakaspalveluumme. Tässä tapauksessa käsittelemme tiedot, jotka annat meille omasta aloitteestasi. Antamasi tiedot käsitellään pyyntöösi vastaamiseksi GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan b) mukaisesti (oikeusperusta).

5 MEILTÄ HENKILÖTIETOJA VASTAANOTTAVIEN PALVELUNTARJOAJIEN KATEGORIAT

Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kuten tietojen välittäjille. Käytämme kuitenkin erilaisia palveluntarjoajia liiketoimintatarkoituksiimme voidaksemme tarjota keskinäiselle suhteellemme olennaiset palvelut.

Joissakin tapauksissa vastaanottajat saavat henkilötietosi käsittelijöinä, jolloin heidän on noudatettava ohjeitamme tarkasti henkilötietojesi käsittelyn aikana. Joissakin tapauksessa vastaanottajat toimivat itsenäisesti omassa tietosuojavastuussaan, minkä lisäksi heidän täytyy noudattaa GDPR:n vaatimuksia ja muita tietosuojamääräyksiä.

Potentiaalisia ja nykyisiä kumppaneitamme sekä verkkokäyttäjiämme varten teemme yhteistyötä seuraavien palveluntarjoajakategorioiden kanssa:

  • logistiikkayritykset lähetysten käsittelyä varten
  • webhostit
  • Pilvipalvelujen tarjoajat
  • verkkosivustojen hallinnoijat ja kehittäjät
  • sähköisen kaupankäynnin sovellusten kehittäjät
  • viestintä- ja hallinnointisovellukset
  • digitaaliset markkinointipalvelut
  • sähköpostiviestintä
  • sovelluskehittäjät
  • ASEAn yritystahojen ryhmä
  • Ylälinjan organisaatiosi kumppanit, joita kutakin on henkilökohtaisesti sponsoroitu, mutta vain siinä määrin, kun ylälinjan organisaation kumppanilla on oikeus ansaita palkkioita tuotemyynneistäsi. Ryhdymme kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että nämä yksilöt ovat käyttäneet kohtuullisia turvamekanismeja henkilötietojesi suojelemiseksi.

Käytämme seuraavia palveluntarjoajia työntekijöille:

  • palkanmaksun käsittelijät
  • kuluraportoinnin työkalut
  • matkatukityökalut
  • taustojen tarkistukset [näitä ei tehdä työntekijöille Euroopassa, ellei laki niin edellytä (esimerkiksi Italiassa)]
  • Pilvipalvelujen tarjoajat
  • verkkosivustojen hallinnoijat ja kehittäjät
  • sovelluskehittäjät
  • ASEAn yritystahojen ryhmä

6 EVÄSTEET JA VASTAAVAT KÄYTETYT TEKNOLOGIAT

Käytämme niin kutsuttuja evästeitä verkkosivustollamme. Evästeet eivät vahingoita tietokonettasi eivätkä ne sisällä viruksia. Evästeiden avulla teemme tarjonnastamme käyttäjäystävällisempää, tehokkaampaa ja turvallisempaa ja tuomme jotkin toiminnot saatavillesi.

Evästeet tallennetaan tietokoneellesi verkkosivustoamme käyttäessäsi. Evästeet ovat pieniä tietokoneellesi tallennettuja tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan käyttämääsi selaimeen ja joiden välityksellä evästeen asettama taho saa tiettyjä tietoja. Evästeitä ei voida käyttää ohjelmien ajamiseen tai virusten välittämiseen tietokoneeseesi.

ASEA käyttää niin kutsuttuja ”istuntoevästeitä” voidakseen kohdistaa yksittäisen osapuolen pyyntöjä ja vaatimuksia. Näiden istuntoevästeiden perusteella ASEA pystyy mittaamaan sivun näyttömäärien tiheyden sekä yleisen selauksen.

Istuntoevästeillemme on ominaista se, että ne poistetaan jälleen automaattisesti 60 minuutin kuluttua kiintolevylle asetuksen jälkeen. Vieraillun verkkosivuston luoma istuntotunniste ja evästeen nimi tallennetaan istuntoevästeeseen.

Istuntoeväste ei vaikuta mitenkään tietosuojaasi. Se ei lue eikä tallenna mitään tietojasi vaan ainoastaan teknistä tietoa, jonka järjestelmä on itse luonut.

Voit toki aina kieltäytyä evästeistä, mikäli selaimesi sen sallii. Ota huomioon, että tiettyjä verkkosivuston toimintoja, kuten tilausprosessia, ei välttämättä voi käyttää tai sen käyttö on rajallista, mikäli selaimesi asetus ei hyväksy (verkkosivustomme) istuntoevästeitä.

Kun vierailet verkkosivustollamme tai käytät sovelluksiamme, keräämme, tallennamme ja käytämme automaattisesti teknistä tietoa laitteistostasi ja vuorovaikutuksestasi verkkosivustomme ja sovellustemme kanssa (”yleiset tiedot”).

Nämä yleiset tiedot lähetetään tietokoneeltasi tai henkilökohtaiselta laitteeltasi meille eri evästeitä ja muita teknisiä keinoja hyödyntäen. Jotkin verkkoselaimet saattavat välittää ”älä seuraa” -signaaleja verkkosivustoille, joiden kanssa selain viestii. Verkkosivustomme eivät tällä hetkellä vastaa näihin ”älä seuraa” -signaaleihin.

Jotkin verkkosivustollamme käyttämistämme evästeistä ovat kolmansien osapuolten tarjoamia, ja niiden avulla voimme arvioida verkkosivustomme sisällön vaikutusta ja vierailijoidemme kiinnostusta sekä mitata verkkosivustomme suorituskykyä, ne saattavat myös palvella kohdennettua mainontaa ja muuta sisältöä omalla verkkosivustollamme tai muilla verkkosivustoilla.

Osana verkkosivustoa käytämme sekä ensimmäisen osapuolen evästeitä (jotka näkyvät ainoastaan verkkoalueelta, jolla vierailet) että kolmannen osapuolen evästeitä (jotka näkyvät eri verkkoalueilla ja joita kolmannet osapuolet säännöllisesti asettavat).

Evästeperusteinen tietojenkäsittely pohjautuu antamaasi suostumukseen GDPR:n 6 (1) artiklan 1 virkkeen a) kohdan tai GDPR:n 6 (1) artiklan 1 virkkeen f) kohdan mukaisesti oikeutettujen etujemme suojaamiseksi. Oikeutetut etumme tässä ovat erityisesti mahdollisuus tarjota sinulle teknisesti optimoitu verkkosivusto, joka on käyttäjäystävällinen ja räätälöity tarpeisiisi, sekä järjestelmiemme turvallisuuden takaaminen.

Voit peruuttaa minkä tahansa meille antamasi suostumuksen milloin tahansa, esimerkiksi ottamalla käytöstä evästepohjaiset työkalut/liitännäiset, jotka on lueteltu tarkemmin seuraavassa yleiskatsauksessa. Tekemällä sopivat asetukset voit myös vastustaa oikeutettujen etujen pohjalta tehtävää käsittelyä.

Yksityiskohtaisesti tällä verkkosivustolla käytetään seuraavia evästepohjaisia työkaluja/liitännäisiä:

A.      GOOGLE ANALYTICS

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics in toimintoja. Kyseessä on verkkoanalyysipalvelu, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti ja joka perustuu meille antamaasi suostumukseen (GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan a) alakohta).

Voit antaa meille suostumuksesi vapaaehtoisesti, kun siirryt verkkosivustollemme painamalla vastaavaa painiketta ”evästebannerissa”. Tietoja välitetään säännöllisesti myös Google LLC:lle (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) osana alla kuvailtua käsittelyä. Yrityksistä Google Ireland Limited ja Google LLC käytetään tästä eteenpäin yhtenäisesti nimitystä ”Google”. Google Analytics käyttää (ensimmäisen osapuolen) evästeitä, jotka mahdollistavat verkkosivuston käyttösi analyysin.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että saisimme sen tuloksena henkilöllisyytesi suoraan selville. Google käyttää meidän puolestamme evästeiden tuottamaa tietoa arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, koostaakseen raportteja toiminnasta verkkosivustolla ja tarjotakseen muita, verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja.

Näin voimme parantaa verkkosivustomme laatua ja sisältöä. Käytämme tilastoanalyyseja saadaksemme selville, miten verkkosivustoa käytetään, ja voimme näin parantaa palvelujamme jatkuvasti.

IP-osoitetta, jonka selaimesi välittää osana Google Analytics -palvelua, ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Säilytämme Google Analytics -työkalun välityksellä saatuja tietoja 14 kuukauden ajan. Tämän aikarajan umpeuduttua tiedot poistetaan.

IP:n anonymisointi

Olemme aktivoineet IP:n anonymisointitoiminnon verkkosivustollamme. Tämä tarkoittaa, että Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa ETA:n sopimusalueeseen kuuluvissa valtioissa ennen Yhdysvaltoihin välittämistä, eli ne ovat näin anonymisoituja.

Täydellinen IP-osoite välitetään vain poikkeustapauksissa Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Googlen omien tietojen perusteella selaimesi Google Analytics -palvelun puitteissa välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin sinuun liittyviin Googlen tietoihin.

Voit estää evästeiden tallentamisen valitsemalla sopivat asetukset selaimesi ohjelmistosta. Tahdomme kuitenkin tähdentää, että näin et välttämättä pääse nauttimaan tämän verkkosivuston täydestä toiminnallisuudesta.

Voit myös estää evästeiden verkkosivuston käytöstäsi luomien tietojen (kuten IP-osoitteesi) luovuttamisen Googlelle sekä niiden käsittelyn Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla selaimen liitännäisen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa käyttöön / pois käytöstä Google Analytics -työkalun suorittaman tietojesi keräyksen erityisesti mobiililaitteissa. Kun se otetaan pois käytöstä, asetetaan eväste, joka estää tietojesi keräyksen kyseiselle verkkosivustolle suuntautuvien tulevien vierailujen aikana. Google Analytics käyttää erityisesti seuraavia seurantaevästeitä: __utmz, __utma, __utmb, __utmc, __utmt.

Jos haluat lisätietoa siitä, miten Google Analytics käsittelee käyttäjätietoja sekä turvallisuus- ja tietosuojaperiaatteista ja asetus- ja kieltäytymisvaihtoehdoista, voit tutustua Googlen tietosuojakäytäntöön seuraavasta linkistä: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Kolmannen osapuolen tiedot: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, Faksi: 353 (1) 436 1001.

Käyttäjäehdot http://www.google.com/analytics/terms/de.html, tietosuojan yleiskatsaus: http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html ja tietosuojakäytäntö: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Tämä verkkosivusto käyttää lisäksi Google Analytics -palvelua analysoidakseen kävijävirrat käyttäjätunnisteen välityksellä kaikissa laitteissa. Voit ottaa käyttöäsi koskevan laitteiden ristianalyysin pois käytöstä asiakastilisi kohdasta ”Omat tiedot”, ”Henkilötiedot”.

B. SOSIAALINEN MEDIA

Verkkosivustomme käyttää YouTube-videoalustan liitännäisiä upottaakseen videoita ja toistaakseen niitä suoraan verkkosivustollamme. Videoalustan operaattori on YouTube, LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, USA (”YouTube”). YouTube on Google Inc.:n tytäryhtiö (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; ”Google”).

YouTube-videoiden integrointi tapahtuu niin sanotussa ”laajennetussa tietosuojatilassa”, joka palveluntarjoajan mukaan aloittaa käyttäjätietojen tallentamisen vasta kun video(ita) toistetaan. Tiedonsiirtoa YouTuben kumppaneille ei ole kuitenkaan välttämättä poissuljettu laajennetussa tietosuojatilassa. Näin ollen YouTube muodostaa yhteyden Google DoubleClick -verkostoon – riippumatta siitä, katsotko videota.

Jos aktivoit upotetut videot verkkosivustollamme, yhteys YouTuben palvelimiin muodostetaan ja tiedonsiirto aloitetaan. Emme voi vaikuttaa YouTubelle ja mahdollisesti YouTuben muille kumppaneille liitännäisen aktivoimisen myötä välitettyjen tietojen laajuuteen ja sisältöön.

Muun muassa YouTuben palvelimelle ilmoitetaan, millä sivuillamme olet vieraillut. YouTuben mukaan näitä tietoja käytetään – muun muassa – videotilastojen keräämiseksi, käyttäjäystävällisyyden lisäämiseksi ja väärinkäytösten ennaltaehkäisemiseksi. YouTube käyttää evästeitä kerätäkseen tietoa käyttäjien käyttäytymisestä. Evästeet jäävät päätelaitteellesi, kunnes poistat ne. Voit estää YouTubea tallentamasta evästeitä tekemällä sopivat asetukset selaimesi ohjelmistossa (katso yllä).

Jos olet kirjautunut YouTube-tilillesi, annat YouTuben yhdistää selauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos YouTube-tililtäsi ennen play-painikkeen aktivoimista.

YouTubea käytetään verkkotarjontamme houkuttelevaa esittelyä varten. Tämä on oikeutettu etu GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan f) alakohdan mukaisesti.

Jos haluat tietää enemmän käyttäjätietojen käsittelystä, tutustu YouTuben tietosuojakäytäntöön osoitteessa: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

C. ZOOM YHDESSÄ FACEBOOKIN JA YOUTUBEN KANSSA

aa) Zoom

Käytämme ”Zoom”-työkalua webinaareissamme verkossa. ”Zoom”-palvelun tarjoaa Zoom Video Communications, Inc., 55 Almaden Blvd, Suite 600, San Jose, CA 95113, Yhdysvallat.

Kun ”Zoom”-palvelua käytetään, käsitellään erityyppisiä tietoja. Tietojen laajuus on myös ennen webinaariin osallistumista tai osallistumisen aikana antamiesi tietojen yksityiskohtien funktio.

Kun ”Zoom”-palvelua käytetään, käsitellään erityyppisiä tietoja. Tietojen laajuus on myös ennen webinaariin osallistumista tai osallistumisen aikana antamiesi tietojen yksityiskohtien funktio.

Seuraavat henkilötiedot käsitellään:

Käyttäjän tiedot: etunimi, sukunimi, puhelin (valinnainen), sähköpostiosoite, salasana (ellei käytetä ”kertakirjautumista”), profiilikuva (valinnainen), osasto (valinnainen),

Kokouksen metatiedot: aihe, kuvaus (valinnainen), osallistujien IP-osoitteet, laite-/tietokonelaitteistotiedot sekä kirjallinen viestintä, joka on tehty Zoomin chatissa.

Webinaari tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää kirjallista chattia sekä kysymys- tai kyselytoimintoja. Jos käytät kaikkia näitä toimintoja, kirjoittamasi tekstit käsitellään webinaarissa näyttämistä varten, ja jos soveltuvaa, niiden kirjaamiseksi. Voit osallistua Zoom-webinaariimme vain kirjallisesti chatissa. Sinun täytyy antaa vähintään nimitietosi, jos haluat liittyä webinaariin.

Käsittelemme lisäksi webinaariin osallistujien esittämät kysymykset tallennusta ja jälkikäsittelyä varten YouTubessa julkaisemiseksi.
Chatin tietoja voidaan säilyttää enintään kuukauden verran ”Zoomissa”.
Automaattista päätöksentekoa ei käytetä GDPR:n 22 artiklassa määritetyllä tavalla.

Oikeusperusta tietojen käsittelylle on tässä tapauksessa GDPR 6 (1) a – sinun suostumuksesi osallistua.

Henkilötietoja, jotka käsitellään webinaareihin osallistumisen yhteydessä, ei välitetä edelleen kolmansille osapuolille.

Muut vastaanottajat: ”Zoom”-palveluntarjoaja vastaanottaa välttämättä yllä mainitut tiedot, koska niistä on sovittu ”Zoom”-palvelun kanssa tekemässämme tilausten käsittelysopimuksessa.

”Zoom” on palvelu, jonka tarjoaa Yhdysvalloissa oleva palveluntarjoaja. Tämä tarkoittaa, että henkilötietoja käsitellään myös kolmannessa maassa. Olemme solmineet ”Zoom”-palveluntarjoajan kanssa tilausten käsittelysopimuksen, joka vastaa GDPR:n 28 artiklan vaatimuksia.

Toimittaja on lisäksi allekirjoittanut EU:n mallisopimuslausekkeet.(https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/publications/standard-contractual-clauses-controllers-and-processors)

bb) Zoom-webinaarin suoratoisto Facebookissa

Huomautamme, että Zoom-webinaarit suoratoistetaan Facebookin fanisivullamme. Tämän tietopalvelun tarjoamisessa hyödynnämme teknistä alustaa, jonka tarjoaa Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti (tästä eteenpäin: Facebook). Kaikki webinaaritiedot, mukaan lukien kirjalliset chatit, joihin voit osallistua, julkaistaan näin ollen Facebookin fanisivullamme.

Euroopan unionin tuomioistuin on sitä mieltä, että GDPR:n 26 artiklan mukaan on olemassa jaettu vastuu Facebookin ja Facebookin fanisivun palveluntarjoajan välillä Facebookin fanisivun välityksellä käsiteltyjen henkilötietojen suhteen. Tämän järjestelyn puitteissa olemme solmineet Facebookin kanssa yhteisvastuusopimuksen. Tarjoamme sinulle seuraavat tiedot tietojen käsittelystä Facebookin fanisivullamme:

Tässä yhteydessä kerätyt tiedot käsittelee Facebook, ja joissakin tapauksissa tiedot voidaan siirtää Euroopan unionin ulkopuolisiin maihin.

Tietosuojakäytännössään Facebook tarjoaa yleisen kuvauksen vastaanottamistaan tiedoista sekä siitä, miten kyseisiä tietoja käytetään. Sieltä löydät tietoa myös siitä, miten Facebookiin voidaan ottaa yhteyttä ja miten mainoksia koskevia asetuksia voidaan muokata. Tietosuojakäytäntö on saatavilla seuraavasta linkistä: http://de-de.facebook.com/about/privacy. Facebookin koko tietosuojakäytäntö löytyy täältä: https://de-de.facebook.com/full_data_use_policy. Facebookin tietosuojaperiaatteet sisältävät lisätietoa siitä, miten se käsittelee tietoja: https://www.facebook.com/about/privacy/. Käyttäjät voivat asettaa valintansa täällä: https://www.facebook.com/settings?tab=ads ja täällä http://www.youronlinechoices.com

Emme kykene takaamaan, että Facebookin fanisivun käyttäjien ja vierailijoiden henkilötietoja ei siirretä kolmansiin maihin, kuten Yhdysvaltoihin, tai käsitellä niissä edelleen, emmekä voi ennaltaehkäistä mahdollisia käyttäjiin ja vierailijoihin liittyviä riskejä.

cc) Tallennettujen webinaarien julkaiseminen YouTubessa

Tahdomme korostaa, että julkaisemme suoratoistettujen sekä tallentamiemme webinaarien videot Facebookissa, palveluntarjoajana YouTube, Google Ireland Limited Gordon House, Barrow Street Dublin 4, Irlanti. Webinaarit sekä kaikki chatit ja tiedot, jotka olet lisännyt webinaareihin liittyen ja niiden aikana, julkaistaan näin ollen YouTubessa.

Lue YouTuben tietosuojakäytännöstä lisää YouTuben tekemän tietojen keräyksen tarkoituksesta ja laajuudesta. Löydät sieltä myös lisätietoa oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoista yksityisyyden suojelemiseksi: https://policies.google.com/privacy

Jotta riittävä turvallisuuden taso voidaan määrittää, suostumuksesi saattaa toimia oikeusperustana siirrolle kolmansiin maihin GDPR:n 49 artiklan (1) kohdan a alakohdan mukaisesti.

Google tarjoaa myös runsaasti vaihtoehtoja Googlen suorittaman henkilötietojen keräyksen estämiseksi (opt-out): https://policies.google.com/privacy#infochoices

Oikeusperusta: GDPR 6 (1) a

7 KOLMANSILTA OSAPUOLILTA KERÄÄMÄMME HENKILÖTIEDOT

Useimmat sinulta keräämämme henkilötiedot ovat tietoja, jotka annat meille suoraan. Joissakin tilanteissa saatamme saada sinulta henkilötietoja myös seuraavista lähteistä:

kumppanit, yksilöt, jotka tarjoavat meille henkilötietojasi (esim. perheenjäsenet), sääntelyelimet ja muut yritykset, jotka tarjoavat meille palveluja (esim. sosiaalista mediaa kuuntelevat yritykset).

Jotkin näistä kolmannen osapuolen lähteistä saattavat sisältää julkisesti saatavilla olevia tiedonlähteitä. Saatamme saada henkilötietoja sosiaalisista verkostoista, kun olet yhteydessä sisältöömme, suosittelet sivustoamme tai palveluamme tai kun annat meille luvan päästä tietoihin sosiaalisista verkostoista.

Lisäksi voimme kerätä suoraan tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajien välityksellä tietoa, joka on julkisesti saatavilla Internetissä (esim. verkkosivustoilta, blogeista, sosiaalisesta mediasta).

8 MUUT TIEDONKÄSITTELYTARKOITUKSET

Lakivaatimusten noudattaminen: Käsittelemme lisäksi henkilötietojasi vastataksemme muihin lakisääteisiin vaatimuksiin, joita meihin saattaa kohdistua liiketoimintamme yhteydessä. Näihin sisältyvät erityisesti säilytysajat kauppaoikeuden, elinkeino-oikeuden tai vero-oikeuden puitteissa. Näin toimimalla käsittelemme henkilötietojasi GDPR:n 6 (1) artiklan 1 virkkeen c) alakohdan mukaisesti (oikeusperusta) täyttääksemme meihin kohdistuvan lakisääteisen velvollisuuden.

Oikeudellinen täytäntöönpano: Käsittelemme lisäksi henkilötietojasi voidaksemme käyttää oikeuksiamme ja vaatia laillisia oikeuksiamme. Samoin käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme puolustautua oikeudellisia vaateita vastaan. Lopuksi käsittelemme henkilötietojasi tarvittavassa laajuudessa estääksemme rikoksia tai auttaaksemme rikosten tutkinnassa. Tällöin käsittelemme henkilötietojasi suojataksemme oikeutettuja etujamme GDPR:n 6 (1) artiklan 1 kohdan f) alakohdan mukaisesti (oikeusperusta) siinä määrin, kun esitämme vaatimuksia tai puolustamme itseämme riita-asioissa tai estämme tai tutkimme rikoksia (oikeutettu etu).

Suostumus: Mikäli olet antanut meille suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn tietyissä tarkoituksissa (esim. tietomateriaalin ja tarjousten lähettäminen), tämän käsittelyn oikeellisuus perustuu suostumukseesi. Annettu suostumus voidaan perua milloin tahansa. Ota huomioon, että peruutus on voimassa vain tulevaisuudessa eikä vaikuta sitä edeltävään käsittelyyn.

9 MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

Kumppanina tai asiakkaana käytämme henkilötietojasi seuraavaan oikeusperustaan ja tarkoitukseen:

1.      Pannaksemme täytäntöön sopimuksen kanssasi, esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

  • kumppanitilisi tai asiakas-/etuasiakastilisi luominen ja hallinnoiminen
    Tämän avulla panemme täytäntöön sopimuksemme kanssasi ja täytämme lakisääteiset velvollisuudet, kuten kirjanpidon ja verotuksen vaatimukset.
  • kanssasi solmitun kumppanisopimuksemme täytäntöönpano

Tämän avulla panemme täytäntöön kanssasi solmitun sopimuksemme ja täytämme lakisääteiset velvollisuudet, kuten kirjanpidon ja verotuksen vaatimukset.

  • tuotetilauksen käsittely
    Kun teet tilauksen, käytämme henkilötietojasi tilauksesi täytäntöönpanemiseksi. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse lähettääksemme sinulle vahvistuksen tilauksestasi sekä maksujen tilasta. Näin voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan.
  • toimitus ja tuotepalautusten käytäntö
  • maksujen käsittely
  • käytäntöjemme ja oikeuksiemme harjoittaminen

2. Oikeutettujen liiketoimintatarkoitustemme perusteella, esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

  • viestintä kanssasi osana liiketoimintasuhdetta
  • myyntitulostietojesi ilmoittaminen ylälinjan kumppaneille, sillä tiedot ovat olennaisia heidän palkkionmaksujensa kannalta
  • tilasto- ja markkinointianalyysi sekä ylläpito ja kehitys
  • palvelujemme eheyden ja turvallisuuden suojeleminen
  • verkkosivustojemme käyttäjäkokemuksen parantaminen
  • tietojen ja mainonnan tarjoaminen aikaisempia ostojasi muistuttavien tuotteiden osalta. Voit vastustaa sähköpostiosoitteesi käyttöä milloin tahansa ilman muita kuin perushintojen mukaisia siirtokustannuksia käyttämällä kussakin viestissä olevaa tilauksen peruutuslinkkiä, tai voit perua suostumuksesi milloin tahansa napsauttamalla ASEAn uutissähköpostien alatunnisteen tilauksen peruutuslinkkiä tai kirjautumalla kohtaan ASEA® Virtual Office > OMA TILI > Muokkaa Tietoja ja poistamalla valinta sähköpostien valintaruudusta. Lisätietoja on Tietosuojalausunnossamme. Otathan huomioon, että sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi joitakin käyttöjä. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa napsauttamalla ASEAn uutiskirjeiden sähköpostiviesteissä olevaa suostumuksen peruutuslinkkiä tai kirjautumalla kohtaan ASEA® Virtual Office > OMA TILI > Muokkaa Tietoja ja poistamalla valinta sähköpostien valintaruudusta. Lisätietoja on Tietosuojalausunnossamme. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen dataprotection@aseaglobal.com

3.      Lakisääteisten velvoitteemme täyttämiseksi, kuten:

  • verotus- ja kirjanpitotarkoituksiin
  • viranomaisten tai julkisten instituutioiden pyyntöihin vastaamiseksi lain edellyttämällä tavalla.

Potentiaalisena tai nykyisenä työntekijänä käytämme henkilötietojasi seuraavaan oikeusperustaan ja tarkoitukseen:

  1. Täyttääksemme kanssasi solmitun työsopimuksen.
  2. Oikeutettujen liiketoimintatarkoitustemme perusteella organisaatiomme turvallisuuden vuoksi.
  3. Lakisääteisten velvoitteemme täyttämiseksi.

Verkon käyttäjänä käytämme henkilötietojasi seuraavaan oikeusperustaan ja tarkoitukseen:

1.       Oikeutettujen liiketoimintatarkoitustemme perusteella, esimerkiksi:

  • tilasto- ja markkinointianalyysi sekä ylläpito ja kehitys
  • palvelujemme eheyden ja turvallisuuden suojeleminen

10 TIEDONSIIRROT ASEAN YRITYSKONSERNIN SISÄLLÄ

Siirrämme henkilötietoja muille lainkäyttöalueille tarpeen mukaan tässä Tietosuojakäytännössä kuvailtuihin tarkoituksiin, mukaan lukien lainkäyttöalueille, joilla ei välttämättä vallitse sama tiedonsuojataso kuin sillä lainkäyttöalueella, jolla henkilötietosi on alun perin kerätty. Saatamme esimerkiksi siirtää tietojasi Yhdysvaltoihin, koska emoyhtiöitämme on siellä.

Kun siirrämme henkilötietojasi muihin maihin tai muille lainsäädäntöalueille, suojaamme tiedot tässä Tietosuojailmoituksessa kuvaillulla tavalla sekä sovellettavan lain mukaisesti.

Jos sovellettavassa laissa sitä edellytetään, otamme käyttöön sitovia sopimusvelvoitteita tietojen vastaanottajan kanssa suojellaksemme tietosuojaoikeuksiasi. Lisäksi kerromme kaikista tiedonsiirroista ja/tai tiedonsiirtomekanismeista pätevälle valvontaviranomaiselle, kun sovellettavassa laissa niin edellytetään.

Euroopan talousalueelta (”ETA”) Yhdysvaltoihin ja muille ETA:n ulkopuolisille lainkäyttöalueille tapahtuvissa siirroissa otamme käyttöön Euroopan komission hyväksymät mallisopimuslausekkeet ja muut sopivat ratkaisut rajat ylittäviä siirtoja varten Yleisen tietosuoja-asetuksen 46 ja 49 artiklojen vaatimusten tai sallimien rajojen mukaisesti.

Ota yhteyttä tietosuojatiimiin, jos sinulla on kysyttävää suojakeinoista, joita käytämme suojellaksemme henkilötietojasi niitä siirtäessämme (mukaan lukien miten saada kopio näistä suojakeinoista tai tutustua niihin)..

11 MITEN SUOJELEMME HENKILÖTIETOJASI

Suojelemme henkilötietojasi ja otamme käyttöön kohtuullisia turvatoimia, mukaan lukien fyysiset (esim. lukittavat arkistokaapit), tekniset ja organisatoriset turvatoimet, jotka soveltuvat henkilötietojesi suojaamiseen valtuuttamattomalta tai laittomalta käsittelyltä ja vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, tuhoutumiselta tai vaurioitumiselta.

Käytämme alan vakiomuotoisella palomuurilla ja salasanasuojausjärjestelmillä suojattuja tietoverkkoja. Käytämme lisäksi transport layer security (TLS) -suojaa suojellaksemme henkilötietojesi siirtoa. Pääsy näihin tietoihin annetaan vain valtuutetuille henkilöille ja oikeutettuun liiketoimintatarkoitukseen.

Lisäksi pääsyä henkilötietoihisi rajoitetaan henkilökuntaan ja palveluntarjoajiin tietotarpeen periaatteen mukaisesti.

Vaikka pyrimme aina suojelemaan järjestelmiämme, toimipaikkojamme, toimintojamme ja tietojamme valtuuttamattomalta pääsyltä, käytöltä, muokkaukselta ja luovutukselta, Internet on luonnostaan avoin globaali viestintäväline ja on olemassa muita riskitekijöitä, joten emme voi taata, että mikään tieto – siirron tai järjestelmissämme säilytyksen aikana – olisi täysin turvassa tietoturvaloukkauksilta.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten suojelemme henkilötietojasi, ota yhteyttä tietosuojatiimiin (dataprotection@aseaglobal.com).

12 MITEN PITKÄÄN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin yllä lueteltujen käsittelytarkoitusten saavuttamiseen on tarpeen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi, ettemme enää säilytä henkilötietojasi, kun (sopimus)suhteemme sinuun päättyy, ellei sovellettava laki salli tai edellytä pidempää säilytystä.

13 TÄMÄN TIETOSUOJAILMOITUKSEN MUUTOKSET

Saatamme muuttaa tätä Tietosuojailmoitusta aika ajoin. Julkaisemme tämän Tietosuojailmoituksen kaikki uudet versiot verkkosivustollamme. Kaikki tämän Tietosuojailmoituksen muutokset ovat voimassa välittömästi sen jälkeen, kun muutokset on julkaistu tällä verkkosivustolla, ellei toisin ilmoiteta. Tietosuojailmoitus on viimeksi tarkastettu vuoden 2022 huhtikuussa.

14 AUTOMAATTINEN PÄÄTÖKSENTEKO/PROFILOINTI

Emme käytä automaattista päätöksentekoa, jolla on lakisääteinen vaikutus sinuun tai joka koskee sinua.

15 HENKILÖTIETOJASI KOSKEVAT OIKEUTESI

Sinulla on rekisteröitynä seuraavat lakisääteiset oikeudet:

Oikeus tietoihin: Sinulla on oikeus milloin tahansa GDPR:n 15 artiklan mukaisesti pyytää meiltä tietoa siitä, käsittelemmekö sinuun liittyviä henkilötietoja. Jos näin on, sinulla on lisäksi oikeus GDPR:n 15 artiklan puitteissa saada tietoa näistä henkilötiedoista sekä tiettyjä muita tietoja (mukaan lukien käsittelytarkoitukset, henkilötietokategoriat, vastaanottajien kategoriat, suunniteltu säilytysaika, tietojen alkuperä, automaattisen päätöksenteon käyttö sekä – kolmansien maiden siirtojen tapauksessa – soveltuvat suojatoimet) sekä kopion tiedoistasi.

Oikeus korjata: Sinulla on oikeus vaatia, että korjaamme tallentamamme, sinua koskevat epätarkat tai virheelliset henkilötiedot GDPR:n 16 artiklan mukaisesti.

Oikeus poistaa: Sinulla on GDPR:n 17 artiklan ehtojen mukaisesti oikeus vaatia, että poistamme viiveettä sinua koskevat henkilötiedot. Oikeutta poistaa ei ole olemassa, muun muassa, jos henkilötietojen käsittely on välttämätöntä esimerkiksi lakisääteisen velvollisuuden täyttämiseksi (esim. lakisääteiset säilytysvaatimukset) tai laillisten vaateiden tekemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Oikeus rajoittaa käsittelyä: Sinulla on oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä GDPR:n 18 artiklan ehtojen mukaisesti.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Sinulla on oikeus GDPR:n 20 artiklan ehtojen mukaisesti pyytää, että luovutamme sinulle meille antamasi, sinua koskevat henkilötiedot jäsennellyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa.

Oikeus peruuttaa: Voit peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa meihin nähden. Tämä pätee myös meille ennen GDPR:n voimaantuloa, eli ennen 25.5.2018 annettujen suostumusilmoitusten peruutukseen. Otathan huomioon, että peruutus on voimassa vain tulevaisuudessa. Se ei vaikuta ennen peruutusta tapahtuneeseen käsittelyyn. Peruutuksen ilmoittamiseksi riittää epävirallinen ilmoitus meille esimerkiksi sähköpostitse.

Oikeus vastustaa: Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä GDPR:n 21 artiklan ehtojen mukaisesti, jolloin meidän täytyy lopettaa henkilötietojesi käsittely. Oikeus vastustaa on olemassa vain GDPR:n 21 artiklassa annetuissa rajoissa. Lisäksi etumme voivat olla ristiriidassa käsittelyn lopettamisen kanssa, jolloin meillä on oikeus käsitellä henkilötietojasi vastustuksestasi huolimatta.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle: GDPR:n 77 artiklan ehtojen alaisena sinulla on oikeus tehdä valitus pätevälle valvontaviranomaiselle.

Pyyntösi varmentaminen:

Voidaksemme varmentaa henkilöllisyytesi pyyntöä tehdessäsi saatamme tarvita lisätietoa pyyntösi käsittelemiseksi. Emme voi käsitellä tietosuojapyyntöjäsi, jos emme kykene varmentamaan henkilöllisyyttäsi. Jos emme kykene varmentamaan henkilöllisyyttäsi, käytämme meille antamiasi tietoja poistaaksemme sinut markkinoinnin sähköpostilistaltamme.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen dataprotection@aseaglobal.com. ASEA ei syrji sinua, koska olet pyytänyt käyttää tietosuojaoikeuksiasi.

ASEAn tietosuojatiimi on saanut koulutuksen voidakseen auttaa sinua käyttämään tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi.

Jos haluat tehdä meistä valituksen, voit ottaa yhteyttä paikalliseen valvontaviranomaiseen. Jos sinulla on vaikeuksia löytää valvontaviranomainen, ota yhteyttä tietosuojatiimiimme osoitteessa dataprotection@aseaglobal.com ja autamme sinua yhteydenotossa.

© 2022 ASEA, LLC. All rights reserved.