Tietosuojalauseke

Alla on sivuston www.aseaglobal.com tietosuojalauseke. Kyseisten verkkosivujen tietojenkäsittelystä on vastuussa:
ASEA GLOBAL LLC
1488 West Pleasant View Drive
Pleasant Grove
UT 84062
USA

Valtuutettu toimitusjohtaja: J. Benjamin Tyler

Toimipaikka EU:ssa:

ASEA SERVICES EUROPE GmbH
Lyonel-Feiniger-Straße 28
80807 München
Deutschland [Saksa]

Yhteystiedot:
Puhelin: +49 800 723 6606
Faksi: +001 801 618 3955
Sähköposti: germany@aseaglobal.com

Tavoitat tietosuojavastaavamme osoitteesta:
SBS Data Protect GmbH
Thilo Noack
Hans-Henny-Jahnn Weg 49
22085 Hamburg
Noack@sbs-data.de

Tietosuojaan liittyviä oikeuksia sekä henkilötietojen käyttöä, keräämistä tai käsittelyä koskien ota yhteyttä osoitteeseen Noack@sbs-data.de

Tietoturva ja henkilötietojen suojaaminen

Meille on ensisijaisen tärkeää suojata antamiesi henkilötietojen luottamuksellisuus ja suojella niitä luvattomalta käytöltä. Olemme äärimmäisen huolellisia ja käytämme huipputason tietoturvastandardeja, jotta henkilötietosi voidaan suojata mahdollisimman tehokkaasti.

Olemme toteuttaneet teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä varmistaaksemme, että sekä me että ulkoiset palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojasääntöjä.

Tietoja henkilötietojen keräämisestä

Seuraavassa kerrotaan henkilötietojen keräämisestä verkkosivustollamme. Henkilötietoja ovat esimerkiksi nimi, osoite, sähköpostiosoitteet ja käyttäjän käyttäytyminen.

 

Henkilötietojen kerääminen verkkosivuilla vierailtaessa

Jos käytät verkkosivustoa vain informatiiviseen tarkoitukseen eli jos et rekisteröidy tai muutoin anna meille tietoja, keräämme vain henkilötiedot, jotka selaimesi lähettää palvelimellemme. Jos haluat selata verkkosivustoamme, keräämme seuraavat tiedot, jotka ovat teknisesti välttämättömiä, jotta voimme näyttää verkkosivustomme sinulle ja varmistaa sen vakauden ja turvallisuuden:

  • lähettäjän IP-osoite
  • pyydetty resurssi (URL, tiedoston lataus)
  • http-menetelmä
  • http-käyttäjäagentin otsikko

Verkkopalvelimemme tallentaa nämä tiedot kuitenkin erikseen muista tiedoista, eikä näitä tietoja voi mitenkään yhdistää tiettyyn henkilöön. Tiedot analysoidaan anonyymisti tilastollisiin tarkoituksiin ja poistetaan 7 päivän kuluttua.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen alakohdan f alakohta, jolla pyrimme optimoimaan tarjontamme.

 

Evästeiden käyttö

Edellä mainittujen tietojen lisäksi tietokoneellesi tallennetaan verkkosivuston käytön aikana evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan kiintolevyllesi, kun käyt verkkosivulla. Niiden kautta evästeitä asettava taho kerää tiettyjä tietoja. Evästeet eivät voi suorittaa ohjelmia tai lähettää viruksia tietokoneelle. Niiden tarkoitus on tehdä internetin käytöstä käyttäjäystävällisempää ja tehokkaampaa.

ASEA käyttää niin kutsuttuja istuntoevästeitä voidakseen vastata asianomaisten osapuolten kyselyihin ja pyyntöihin. Istuntoevästeiden avulla ASEA mittaa sivustolla vierailun yleisyyttä ja yleistä liikkumista sivustolla. Istuntoevästeet poistetaan automaattisesti kiintolevyltä 60 minuutin kuluttua evästeen asettamisesta. Istuntoevästeeseen tallennetaan evästeen nimi sekä ladatun sivuston istunnon tunnus. Istuntoeväste ei vaikuta yksityisyyteen. Henkilötietoja ei lueta eikä tallenneta. Istuntoevästeistä saadaan pelkästään teknisiä tietoja, joita järjestelmä luo. Tietenkin voit kieltää evästeet milloin tahansa, jos selaimesi sallii sen. Huomaa, että tämän sivuston tiettyjä toimintoja, kuten tilausprosessia, ei välttämättä pystytä käyttämään tai niitä voidaan käyttää vain rajoitetusti, jos selaimesi asetuksista valitaan, että (tämän verkkosivuston) istuntoevästeitä ei hyväksytä.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen alakohdan f alakohta, jolla pyrimme optimoimaan tarjontamme.

Jälleenmyyjäkysely

Jos haluat lähettää verkkosivustollamme pyynnön jälleenmyyjäksi ryhtymisestä, on sinun annettava meille henkilötiedot, joiden avulla voimme käsitellä pyyntösi. Pyydetyt tiedot ovat pakollisia sopimuksen täyttämiseksi. Käytämme antamiasi tietoja käsitelläksemme pyyntösi. Oikeusperusta tälle on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen alakohdan b alakohta.
Jos solmit kanssamme jälleenmyyjäsopimuksen, saat osana myyntiyhteistyösopimusta erillisen tietosuojakäytännön, jossa kerrotaan jälleenmyyjien tietojen käsittelystä.
Ellei jälleenmyyjäsopimusta tehdä, antamasi henkilötiedot poistetaan kymmenen päivän kuluessa siitä, kun ilmoitamme sinulle, että sopimusta ei solmita.

Estääksemme kolmansien osapuolten luvattoman pääsyn tietoihisi, erityisesti taloudellisiin tietoihin, pyyntöprosessi salataan TLS-protokollan avulla.
Tämän käsittelyn oikeusperusta EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen alakohdan b alakohta.

 

Yhteystiedot

Kun otat meihin yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, tallennamme antamasi tiedot (sähköpostiosoitteesi, nimesi ja puhelinnumerosi), että voimme vastata esittämiisi kysymyksiin. Poistamme tässä yhteydessä kerätyt tiedot, kun niiden säilytys ei enää ole tarpeen, esimerkiksi jos ongelma ratkaistaan. Muutoin käsittelyä rajoitetaan lakisääteisten säilytysvaatimusten puitteissa.

Tämän käsittelyn oikeusperusta EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen alakohdan b alakohta.

 

Uutiskirje

Voit halutessasi tilata uutiskirjeemme, jossa kerrotaan ASEAn tuotteista ja palveluista terveyteen, elintarvikkeisiin ja ravintolisiin liittyen.

Uutiskirjeen tilaamisessa käytetään niin sanottua kaksinkertaista opt-in-menettelyä. Tämä tarkoittaa, että kun olet tilannut uutiskirjeen, lähetämme sinulle antamaasi osoitteeseen sähköpostin, jossa pyydämme sinua vahvistamaan, että haluat tilata uutiskirjeen. Jos et vahvista tilausta 24 tunnin kuluessa, tiedot estetään ja ne poistetaan automaattisesti kuukauden kuluttua. Lisäksi tallennamme IP-osoitteesi sekä tilauksen ja vahvistuksen ajankohdan. Menettelyn tarkoitus on vahvistaa tilaus ja selvittää tarvittaessa henkilötietojesi mahdollinen väärinkäyttö.

Ainoa pakollinen tieto uutiskirjeen lähettämiseen on sähköpostiosoitteesi. Muiden, erikseen merkittyjen, tietojen antaminen on vapaaehtoista, ja niitä käytetään kohdistetun sisällön tuottamiseen. Vahvistuksen jälkeen tallennamme sähköpostiosoitteesi, että voimme lähettää uutiskirjeen. Tallennamme ja käsittelemme tietojasi, kunnes peruutat suostumuksesi.

Voit peruuttaa suostumuksesi uutiskirjeen lähettämiseen milloin tahansa, jolloin uutiskirjeen tilaus perutaan. Voit peruuttaa tilauksen napsauttamalla kussakin uutiskirjeessä olevaa linkkiä, lomakkeen kautta verkkosivustolla, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen communications@aseaglobal.com tai lähettämällä viestin julkaisutiedoissa oleviin yhteystietoihin.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen alakohdan a alakohta, antamasi suostumus.

 

Osallistuminen Advancinglife.org-lahjoitusohjelmaan

ASEA mahdollistaa osallistumisen Advancinglife.org-lahjoitusohjelmaan.
Tästä linkistä sinut ohjataan suoraan advancinglife.org-sivustolle. ASEA ei käsittele tietoja näiden tai omien verkkosivujensa kautta.

 

Ulkopuolisten työkalujen käyttö verkkosivuillamme

Verkkosivustollamme on käytössä eri yritysten tarjoamia työkaluja, joiden avulla voimme arvioida käyttäjien käyttäytymistä tai luoda linkkejä muille sivustoille. Tätä varten olemme allekirjoittaneet erilliset toimeksiantojen käsittelysopimukset alla mainittujen yritysten kanssa henkilötietojesi suojaamiseksi.

Teemme yhteistyötä seuraavien palveluntarjoajien kanssa:

Google Analyticsin käyttö
Tämä sivusto käyttää Google Analytics -palvelua, joka on Google Inc. -yhtiön (jäljempänä Google) tarjoama verkkoanalysointipalvelu. Google Analytics käyttää ns. evästeitä, eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi, ja jotka mahdollistavat verkkosivun käyttöanalyysin. Evästeiden tuottama tieto tämän sivuston käytöstä lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Jos tällä sivulla on käytössä IP-osoitteen anonymisointi, Google lyhentää IP-osoitteesi sitä ennen Euroopan unionin jäsenmaissa sekä Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa. Vain poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Google käyttää näitä tietoja tämän sivuston operaattorin puolesta arvioidakseen verkkosivuston käyttöä, kerätäkseen verkkosivujen toimintaa koskevia raportteja ja tarjotakseen verkkosivustojen ylläpitäjille muita verkkosivustojen ja internetin käyttöön liittyviä palveluja.

Google Analyticsin selaimeltasi saamaa IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Säilytämme Google Analytics -työkalun kautta saadut tiedot 14 kuukauden ajan. Tämän jälkeen tiedot poistetaan.

Voit estää evästeiden käytön valitsemalla sopivat asetukset selaimessasi. Huomaa kuitenkin, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän sivuston toimintoja. Voit myös estää Googlea keräämästä ja käsittelemästä evästeiden kautta saatavia ja verkkosivuston käytöstä syntyviä tietoja (mukaan lukien IP-osoite) lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen seuraavasta linkistä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia “anonymizeIp”-laajennuksen kautta. IP-osoitteita käsitellään lyhennetyssä muodossa, joten tietoja ei voida liittää yksittäiseen henkilöön. Jos sinulta kerätyt tiedot voidaan liittää yksittäiseen henkilöön, ne ja niihin liittyvät henkilötiedot poistetaan välittömästi.

Käytämme Google Analyticsia verkkosivustomme analysointiin ja parannusten tekemiseen. Saamiemme tilastojen avulla voimme parantaa tarjontaamme ja tehdä sivustosta mielenkiintoisemman käyttäjille. Niitä tapauksia varten, joissa henkilötietojasi siirretään Yhdysvaltoihin, Google on allekirjoittanut EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -sopimuksen. Tutustu sopimukseen osoitteessa https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Kolmannen osapuolen tiedot: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland [Irlanti], Faksi: +353 (1) 436 1001. Käyttöehdot:
http://www.google.com/analytics/terms/de.html, tiivistelmä tietosuojasta: http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html, tietosuojakäytäntö: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia myös analysoidakseen käyttäjätunnuksen avulla, millä laitteilla kävijät käyttävät sivustoa. Voit poistaa käytettävän laitteen analyysin käytöstä tilisi omien tietojen asetuksista.

Google Analyticsin käytön oikeusperusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan1 kohdan ensimmäisen alakohdan f alakohta.

 

Facebook-pikselin, mukautettujen kohderyhmien ja Facebookin sivustokonversioiden käyttö
Tarjoustemme optimointia ja analysointia sekä kohdistettua mainontaa varten käytämme yhteisöpalvelu Facebookin ns. “Facebook-pikseli”-palvelua, jota hallinnoi Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, tai jos asut EU-alueella, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland [Irlanti], (jäljempänä Facebook).

Olemme tehneet Facebookin kanssa sopimuksen koskien yhteistä vastuuta henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 26 artiklan mukaisesti. Lisätietoa saat henkilötietojen yhteisestä käsittelystä tehtyä sopimusta koskevasta linkistä.

Facebook on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen puitteissa: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

Facebook-pikselin avulla on mahdollista määritellä Facebookin mainosten kohderyhmäksi henkilöt, jotka ovat käyneet sivuillamme. Facebook-pikselin avulla voimme kohdistaa Facebook-mainoksemme pelkästään niille Facebook-käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita verkkotarjonnastamme tai jotka täyttävät tietyt ehdot (esimerkiksi ovat kiinnostuneita tietyistä aiheista tai tuotteista, jotka on määritetty verkkosivun avulla), (ns. mukautettu kohderyhmä). Facebook-pikselin avulla haluamme myös varmistaa, että Facebook-mainoksemme ovat käyttäjiemme mielestä kiinnostavia eivätkä ole ärsyttäviä. Facebook-pikselin avulla voimme myös hyödyntää Facebook-mainosten tehokkuutta tilastollisissa tarkoituksissa ja markkinatutkimuksissa, kun saamme tietää, ovatko käyttäjät siirtyneet verkkosivustollemme Facebook-mainosta napsauttamalla (ns. sivustokonversio).

Se, miten Facebook käsittelee tietoja, noudattaa Facebookin tietosuojakäytäntöjä. Yleisiä vinkkejä Facebook-mainosten näyttämiseen on Facebookin tietosuojakäytännössä: https://www.facebook.com/policy.php. Yksityiskohtaisempaa tietoa Facebook-pikselistä ja siitä miten se toimii, on Facebookin ohjeessa: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616.

Voit kieltää tietojen keräämisen Facebook-pikselin kautta ja tietojesi käytön Facebook-mainosten näyttämiseen. Facebookin sivustolla voit määrittää, minkä tyyppisiä mainoksia näet Facebookissa. Muokkaa käyttöön perustuvan mainonnan asetuksia osoitteessa https://www.facebook.com/settings?tab=ads. Asetukset ovat alustasta riippumattomia, eli ne ovat voimassa kaikilla laitteilla, kuten pöytäkoneella ja mobiililaitteilla.

Voit myös kieltäytyä myynninedistämis- ja mainostarkoituksessa käytettyjen evästeiden käytön verkkomainonnan opt-out-sivun kautta (http://optout.networkadvertising.org/)sekä yhdysvaltalaisen verkkosivuston kautta (http://www.aboutads.info/choices)tai eurooppalaisen verkkosivuston kautta (http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/).

Tietojenkäsittely perustuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen alakohdan f alakohtaan, jolla pyrimme optimoimaan tarjontamme.

 

Sosiaalisen median laajennusten käyttäminen
Käytämme YouTuben sosiaalisen median laajennusta. Käytämme niin kutsuttua kahden napsautuksen ratkaisua. Toisin sanoen, kun käyt sivustollamme, henkilötietojasi ei normaalisti välitetä laajennuksen palveluntarjoajalle. Tunnistat laajennuksen palveluntarjoajan sen alkukirjaimen tai logon yläpuolella olevassa laatikossa olevasta merkistä. Tarjoamme mahdollisuuden kommunikoida suoraan laajennuksen tarjoajan kanssa painiketta painamalla. Laajennuksen palveluntarjoaja saa tiedot, jotka annoit verkkopalvelussamme, vain, jos napsautat merkittyä kenttää ja aktivoit sen. Näin ollen laajennuksen aktivoiminen lähettää henkilötietosi kyseiselle laajennuksen palveluntarjoajalle, joka tallentaa ne. (Yhdysvaltalaisen palveluntarjoajan kohdalla tiedot tallennetaan Yhdysvalloissa.) Koska laajennuksen palveluntarjoaja kerää tiedot eritoten evästeiden kautta, suosittelemme poistamaan kaikki evästeet selaimesi suojausasetuksista ennen kuin napsautat harmaata laatikkoa.

Emme voi vaikuttaa kerättyihin tietoihin ja tietojenkäsittelytoimiin, emmekä tiedä koko tiedonkeruun laajuutta, käsittelyn tarkoitusta tai säilytysaikoja. Meillä ei myöskään ole tietoja laajennuksen palveluntarjoajan keräämien tietojen poistamisesta.

Laajennuksen palveluntarjoaja tallentaa kerätyt tiedot käyttöprofiileina ja käyttää niitä mainonnassa, markkinatutkimuksissa ja/tai kohdennettujen verkkosivustojen suunnittelussa. Tällainen analyysi suoritetaan (myös kirjautumattomille käyttäjille) erityisesti kohdennettua mainontaa varten ja voidaksemme tiedottaa sosiaalisen verkoston muille käyttäjille käynnistäsi verkkosivuillamme. Sinulla on oikeus kieltää näiden käyttäjäprofiilien muodostaminen. Ota yhteyttä kyseisen laajennuksen palveluntarjoajaan saadaksesi kiellon voimaan. Laajennusten avulla tarjoamme käyttäjille mahdollisuuden vuorovaikutukseen sosiaalisten verkostojen kautta muiden käyttäjien kanssa, jotta voimme parantaa tarjontaamme ja tehdä siitä mielenkiintoisemman käyttäjille.

Tiedonsiirto tapahtuu riippumatta siitä, onko sinulla tili laajennuksen palveluntarjoajan sivustolla ja oletko kirjautunut sinne. Jos olet kirjautunut laajennuksen palveluntarjoajan sivustolle, meiltä kerätyt tiedot siirretään suoraan laajennuksen palveluntarjoajalla olevalle tilillesi. Jos painat aktivoitua painiketta ja esimerkiksi linkkaat sivuston, laajennuksen palveluntarjoaja tallentaa myös nämä tiedot käyttäjätilillesi ja jakaa ne julkisesti kontaktiesi kanssa. Suosittelemme, että kirjaudut aina ulos sosiaalisesta mediasta käytön jälkeen, mutta etenkin ennen painikkeen painamista, sillä näin voit välttää yhteyden profiiliisi laajennukseen liittyvässä palvelussa.

Lisätietoja tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta ja tietojen käsittelystä laajennuksen palveluntarjoajan sivustolla saat alla olevista palveluntarjoajien tietosuojalausekkeista. Niistä saat myös lisätietoja oikeuksistasi ja asetuksista, jotka koskevat yksityisyyden suojaamista.

Laajennusten käytön oikeusperusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen alakohdan f alakohta, jolla pyrimme optimoimaan tarjontamme.

 

Oikeutesi asianomaisena henkilönä

Sinulla on oikeus:

  • saada tietoja tietojesi käsittelystä
  • nähdä tai poistaa tietosi
  • rajoittaa käsittelyä
  • kieltää käsittely
  • siirtää tietoja
  • perua antamasi suostumus tulevaisuudessa
  • tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Luettelo kaikista valvontaviranomaisista on täällä: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html

Toivomme, että näistä tiedoista on apua oikeuksiesi käyttämisessä. Olemme käytettävissä, jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöstä.

© 2016 ASEA, LLC. All rights reserved.